Friday, May 20, 2011

Cuci Mata @ SACC Mall

Jumaat, 20hb Mei 2011..
Rehat panjang sikit hari Jumaat ni..ambil masa jalan2 sambil cuci mata ke SACC Mall dengan Nur Lina..
Shopping kain..lagi!!.kat Gulati's... klu tak beli teringat-ingat pulak..hehe..
simpan buat stok lagi..:)
English Cotton utk buat dress Amelin & Sofiya
Singgah makan dengan Lina kat Noodle Station Restaurant @ SACC..sedap !...:)
Strawberry Nut & Mango Sorbet
Kiri disebalah atas tu..tak ingat namanya..tapi meenya kenyal  & dimasak dengan cheese..rasanya..
Terima kasih Lina temankan  shopping..lepas 2 minggu  takde lagi Lina nak temankan...

2 comments:

  1. haah kejap je rasa 6 bulan.tiba-tiba dah nak habis. takpe insyaAllah lain kali boleh jalan-jalan dgn kak ita lagi :)

    ReplyDelete
  2. InsyaAllah...Lina pun ada lagi kat Shah ALam kan..:)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...