Sunday, September 11, 2011

Keindahan ciptaan Tuhan

 
Cantik & rasa tak puas melihat bunga-bungaan segar ini..rasa nak semuanya !!
Gambar ni saya ragam masa temankan mak & makcik Nurul membeli bunga segar  di lot2 kedai di sepanjang jalan Sungai Buluh ke Subang Airport ..
kebetulan kami melaluinya  semasa balik  jalan beraya kelmarin
Berderetan  kedai menjual bunga-bungaan  & perhiasan landskap sepanjang jalan disitu..memang rambang mata..
tapi saya tak beli apa-apa pun..sekadar cuci mata..sebabnya mak dah borong sampai penuh bonet kereta!!..
Jom cuci mata dengan keindahan bunga ciptaan Tuhan..














2 comments:

  1. kak long, ble gak kalau nak dpt bunga cantik free. amik bunga yang tak diperlukan lepas pesta flora di putrajaya pada pagi2 lepas pesta flora tu habis.. kawan saya dah penah buat.. jeles saya mendengarnya..

    ReplyDelete
  2. klu rumah dekat situ boleh jgk try buat..ni bila sampai dah habis dah..hehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...