Tuesday, October 19, 2010

Beg untuk Sofiya

Rambag mata!...baru angan-angan dah beli 4 kain terus untuk buat bag..tapi cuma 1 meter utk 1 corak je..:)
corak cartoon yang comel tu untuk anak-anak...untuk buat bag & pencil case..
corak bunga-bunga nak buat shopping bag @ make-up bag untuk ibu
bag & pencil case
Untuk merealisasikan nya ..(betul ke ejaan) malam tu jugak gunting kain (simpan, takut tak buat) ...untuk Sofiya pakai ke sekolah untuk exam besok.. Letakkan poket didepan untuk letak pencil case atau buku.

Suka hati dia sebelum pergi sekolah hari nie ...ibunya pun suka dapat mengembirakan dia...

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...